пʼятниця, 22 вересня 2023 р.

22 вересня - Національний день партизанської слави

Починаючи з 2001 року 22 вересня в Україні відзначається Національний день партизанської слави. Метою цього свята є вшанування пам’яті партизанів та підпільників, а також нагадування новітньому поколінню про їхній подвиг.

 У наш час живими залишилися лише одиниці ветеранів, що брали участь у звільненні батьківщини від німецьких загарбників. Тому дуже важливо встигнути висловити їм свою повагу за виявлену ними мужність в роки війни. Дії партизанських загонів та підпільних організацій у роки Другої світової війни, завдали втрат боєздатності противника та наблизили визволення територій України від окупантів.

 Сила духу, патріотизм надихають нащадків, які сьогодні продовжують героїчну боротьбу за незалежність України задля збереження її територіальної цілісності. Саме це є запорукою нашої непереможності, дає впевненість у тому, що наш народ – незламний та сильний духом.

 Сердечно дякуємо Вам за право жити у вільній країні, виховувати дітей, будувати нові перспективи. Зичимо кожній родині здоров’я, достатку, щастя і головне – мирного неба над головою!









Немає коментарів:

Дописати коментар