суботу, 21 грудня 2019 р.

Відбулося чергове засідання Команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами.

   21 грудня 2019 року в Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені І.Ю. Рєпіна відбулося чергове засідання Команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Учасники обговорювали стан розвитку дітей, результати моніторингу їхньої навчальної діяльності, зміни в інтелектуальній, емоційно-вольовій сферах учнів, обмінювалися інформацією та результатами спостережень, аналізували методи роботи, що були ефективними.
  На засіданні Команди були присутні батьки учнів, а також фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чугуївської міської ради Харківської області в особі директора центру Оринко М.О., учителя-дефектолога Матвійчук В.В., учителя-логопеда Коваль І.О. та практичного психолога Ушкаленко І.О.
   Члени Команди докладно обговорили питання щодо модифікації  освітніх програм для дітей з ООП, тобто трансформацію характеру викладення навчального матеріалу шляхом зміни освітніх цілей, змісту або концептуальної складності навчального завдання для кожного конкретного учня, зокрема, шляхом спрощення змісту та скорочення матеріалу.
  Спеціалісти Чугуївського ІРЦ надали низку методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу учнів з ООП та відповіли на питання педагогічних працівників. Взято до уваги інформацію батьків щодо потреб дітей та визначено подальші напрямки і пріоритети навчально-корекційної діяльності.


























Немає коментарів:

Дописати коментар