суботу, 27 січня 2018 р.

Захоплюючі розмальовки для розвитку логіки

Захоплюючі розмальовки 

для розвитку логіки

 
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям розвивальні розмальовки для розвитку навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті тощо.
Виконання запропонованих завдань сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до навчання, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.
Тренуємось уважно розмальовувати. Цей комплект розмальовок сприятиме розвитку уваги та спостережливості дитини, допомагатиме їй вчитись аналізувати та вирізняти дрібні деталі зображень.
Шукаємо фігури та розвиваємо увагу. Цей комплект завдань допоможе дитині покращити навички аналітичного мислення, довільну увагу й зорову пам’ять. Виконання завдань дисциплінуватиме її й допомагатиме розвивати цілеспрямованість і посидючість.
Розмальовка «Барвиста закономірність». Це завдання сприятиме розвитку логічного та просторового мислення, а також уваги та дрібної моторики дитини.
Про що йдеться: розмальовуємо слова. Цей комплект завдань допоможе дитині розвинути навички читання та навчитися краще розуміти текст, дитина збагатить словниковий запас, тренуватиме дрібну моторику, а в її мисленні утворяться міцні зв’язки між словами та образами.
Кошик з одягом: будуємо словосполучення та розмальовуємо. Це завдання допоможе дитині розвинути навички читання та навчитися правильно будувати словосполучення іменників з прикметниками, розширюватиме словниковий запас та розвиватиме навички правильного мовлення.
Рахуємо плоди й тренуємо увагу. Цей комплект завдань допоможе дитині одночасно потренувати як довільну увагу, так і навички рахування до десяти, а в деяких завданнях і до 12-13-ти, розвиватиме дрібну моторику, зорово-моторну координацію та дозволить повторити кольори.
Замальовані комірки: тренуємо мислення. Цей комплект завдань сприятиме розвитку логічного та просторового мислення, довільної уваги та зорової пам’яті, навчить дитину помічати дрібні деталі й особливості конфігурації запропонованих фігур
«Пара без пари»: тренуємо увагу. Цей комплект завдань допоможе дитині потренувати увагу та зорову пам’ять. Виконуючи завдання, дитина знайомитиметься з різними геометричними фігурами та формами, покращуватиме дрібну моторику й зорово-моторну координацію.
Кросворд і розмальовка «Кольори веселки». Це завдання містить у собі кросворд і розмальовку, а тому матиме подвійну користь для дитини. Вона зможе потренувати пам’ять, увагу, логічне мислення, дрібну моторику, а також поміркувати над тим, як представлені основні кольори у природі.
Домалюй відсутні частини малюнка. Цей комплект завдань допоможе дитині розвинути спостережливість і кмітливість, логічне та творче мислення, уміння робити умовиводи (індуктивні та дедуктивні) й ретельно аналізувати сюжетні елементи запропонованого зображення.
Розповідь у картинках: тренуємо логіку. Цей комплект завдань допоможе розвивати логічне мислення, уяву та мовлення дитини, а також сприятиме активації її розумових процесів.
Частини цілого: тренуємо логіку й увагу. Цей комплект завдань допоможе дитині потренувати просторове й логічне мислення, спостережливість і увагу. Завдання комплекту мають зростаючий рівень складності за рахунок збільшення кількості частин зображення, а також вигляду їхніх форм.
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

За матеріалами сайту Освіта.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар