пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

Фотовиставка "Дари мого краю"

Нещодавно у нашому ліцеї відбулася чудова фотовиставка під назвою "Дари мого краю", організована для учнів 1-4 класів. Виставка стала справжнім святом осінніх барв та надихнула дітей на креативність і творчість. Учасники мали можливість показати свої роботи, відобразивши красу свого краю через об'єктив фотоапарата.

Всі фотографії були яскравими, сповненими тепла і затишку осінньої пори. Діти представили свої унікальні роботи, серед яких були зображення осінніх лісів, парків, різнокольорового листя, овочів та фруктів, які дарує нам природа. Окрему увагу привернули творчі композиції з овочів та фруктів, які школярі створювали власноруч.

Завдяки цій виставці, здобувачі освіти не лише розвивали свої навички фотографії, але й дізналися більше про красу та багатство осінньої природи свого краю. Захід став чудовою нагодою для дітей поділитися своїми враженнями та створити справжнє осіннє свято в стінах ліцею.

Щиро дякуємо всім учасникам, їхнім батькам та вчителям за підтримку та організацію цього яскравого заходу. Сподіваємося, що фотовиставка "Дари мого краю" стане новою традицією нашого ліцею.










Немає коментарів:

Дописати коментар