понеділок, 2 вересня 2024 р.

Вітаємо з Днем Знань!

1 Вересня – хвилююче свято, яке нагадує кожному з нас про важливість знань, роль освіти у житті людини і суспільства навіть у період воєнного стану. Цей день завжди особливо хвилюючий, адже саме з цього дня починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Цього дня у Чугуївському ліцеї №1 звучали привітання на адресу учнів і викладачів. Це певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу.

Урочистості пройшли в укритті ліцею.
Музика та бадьорий настрій, хвилювання першачків і щем у серці одинадцятикласників, для яких цей рік буде останнім роком перебування в стінах, котрі стали рідними.

Не дивлячись на реалії життя і для інших класів ця мить стала святковою. Святкові лінійки були проведені для всіх. Кожен учень ліцею почув перший дзвоник у цьому навчальному році. 

Вітаємо з Днем Знань! Бажаємо, щоб у вас завжди було величезне бажання вчитись та пізнавати усе нове! Легкого навчального року, яскравих вражень, нових друзів та відмінних оцінок!

Нехай навчальні будні будуть наповненні радістю та приємними оцінками, цікавими проектами та веселими друзями! Вітаємо з Першим Вересня!







Немає коментарів:

Дописати коментар