пʼятниця, 31 травня 2024 р.

🎉🎉🎉ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА! 🔔🎉🎉🎉

Шановні друзі, вчителі, батьки!

🎉🎉🎉Вітаємо Вас зі святом 🔔Останнього дзвоника🔔. Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису нашого ліцею. Через війну та усілякі випробування, що створював ворог, цей рік був складним. Але головне, що ми усі вистояли — навчалися, працювали і кожен своєю працею наближав перемогу.
Сьогоднішній день для кожного з нас має своє значення. Для дітей — це нова валіза знань за плечима, для вчителів — гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків — мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Особливий день для тих учнів, які закінчують школу.  🔔Останній дзвоник 2024🔔 року для вас є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. І хай ваша дорога буде мирною та спокійною, сповненою добрих та чистих емоцій, без горя і сліз.

Бажаємо чудово провести це літо☀️🏖, наповнити своє життя яскравими враженнями🚵🤽‍♀️ та лише позитивними емоціями🧘‍♀️🤸‍♂️, а себе – неймовірними силами та натхненням💪😍✨️, що забезпечить гарантований успіх нового навчального року☺️✌️👩‍🏫🎒🏫📚


Немає коментарів:

Дописати коментар