середа, 13 грудня 2023 р.

Всеукраїнський конкурс "Український сувенір"

 Вітаємо наших творчих учнів: Бухонську Дарину, ученицю 7-В класу,  Пацюк Анастасію, ученицю 6-А класу та їх вчителя Гетьман Світлану Михайлівну з перемогою  у міському етапі Всеукраїнського конкурсу "Український сувенір".  Анастасія  виконала й представила на конкурс дві чудові роботи: ляльку-мотанку «Берегиня мого роду» та «Млинок». Анастасія дуже любить виготовляти сувеніри, застосовує різні конструктивні матеріали: нитки, тканину, фетр, пластичну масу та інше. Намагається відтворювати стародавні  іграшки, споруди, цікавиться історією будівель, їх призначенням. Експериментує з конструктивним та художнім  рішенням сувенірів, створює вироби для інтер’єру своєї кімнати, для подарунків друзям, родичам, воїнам ЗСУ.

Бухонська Дарина в рамках конкурсу попрацювала над номінацією «Подарунок для воїна», виготовила якісні обереги, невеличкого розміру, ляльки-мотанки, які зручно зберігати, адже займають дуже мало місця. Такий сувенір нагадає  нашим воїнам ЗСУ про рідну домівку, про свою родину, домашній затишок, про тих, хто їх чекає, любить.

Дівчата виконували сувеніри з позитивними думками, гарним настроєм, з побажанням добра, світла, Перемоги. Щиро вітаємо Анастасію та Дарину, бажаємо їм подальших успіхів і здобутків в конкурсах декоративно-ужиткового мистецтва та різних творчих проєктах.







Немає коментарів:

Дописати коментар