середа, 6 грудня 2023 р.

День збройних сил України

6 грудня вся наша держава разом зі сміливими захисниками та захисницями святкують День збройних сил України. Нашим воїнам, нашим героям щодня доводиться стояти на захисті Батьківщини, проявляти сміливість, відвагу, мужність, силу духа, патріотизм. Вони бережуть  нас, наше життя і виборюють мирне небо.

Вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі.

Шановні воїни, захисники й захисниці України! Прийміть наші вітання з найкращими побажаннями: здоров’я, міцних сил і незламної віри, добрих надій, впевнених планів та обов’язкового успіху, незгасного оптимізму та успіхів на всіх фронтах! Зі святом!

Учні нашого ліцею виготовили оберіги для воїнів, намалювали малюнки, приготували разом з батьками різні смаколики та передали воїнам. Це невеличкий прояв поваги, привітання, який нагадає про рідну домівку, родину, про те, що ми їх любимо, цінуємо, поважаємо, пишаємося  щоденним подвигом, який допомагає нам жити! Слава Героям! Зі святом!





























 

Немає коментарів:

Дописати коментар