Розпочато реєстрацію на онлайн курс щодо впровадження вимог харчового законодавства у харчоблоках закладів освіти!
Які вимоги харчового законодавства до
організації харчування в закладах освіти? Як раціонально розподілити обов’язки
між усіма зацікавленими організаціями? Як правильно організувати та вести
документування? Програми-передумови (гігієнічні вимоги) – як впровадити і хто
за що відповідає? З яких виробничих зон
складається харчоблок у закладах загальної середньої освіти? Які саме харчові
продукти визначені як алергени? При якій температурі води миється кухонний
посуд, чашки (стакани), столові прибори й кухонний інвентар?
Про всі нюанси організації
шкільного харчування в закладах освіти Ви можете дізнатися під час проходження
курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства»:
https://bit.ly/46Y1Ibj
Це буде цікаво як для керівників
навчальних закладів та працівників харчоблоків, так і для батьків, які
цікавляться системою шкільного харчування.
Курси розроблені
Держпродспоживслужбою, Мінагрополітики та європейським проєктом EU4SaferFood.
Чугуївське районне управління Головного управління
Держпродспоживслужби в Харківській області.
Немає коментарів:
Дописати коментар