вівторок, 21 листопада 2023 р.

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи.

 “Свобода - це вміння сказати “так” своїм мріям.  Гідність - це вміння сказати “ні” своїм страхам”. Щорічно 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи.

   З метою усвідомлення дітьми та учнівською молоддю важливого значення подій Помаранчевої революції та Революції Гідності для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України та вшанування патріотизму, мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей у Чугуївському ліцею №1 імені І.Ю. Рєпіна  були проведені заходи: у 1-4-х класах проведено інформаційні хвилинки “Революція Гідності очима дітей”, у 5-8-х класах – уроки  мужності “Україна-країна нескорених!”. У 9-11-х класах захоплююче з елементами дискусії були проведені уроки-демократії “Україна – територія Гідності і Свободи!”. 

   Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. Слава Україні! Героям слава!











Немає коментарів:

Дописати коментар