неділя, 1 жовтня 2023 р.

День захисників та захисниць України

Цієї неділі, 1 жовтня, Україна вперше відзначить у нову дату день своїх захисників і захисниць. Усіх, хто б’ється заради держави. Усіх, хто додає сили Україні. Усіх, хто віддав своє життя заради України.

Напевне, кожен із нас, навіть у глибині душі, не міг подумати, що буде жити в часи, коли повсюди чути слово війна. Воно так непрохано увірвалося в наш словник, його чути як із  вуст найменшого українця, так із вуст дорослого громадянина.

Війна - це горе не однієї людини, а цілого народу. Захисники не шкодують свого здоров’я, готові покласти своє молоде життя на вівтар боротьби.

Учні нашого ліцею на знак безмежної подяки,  шани підготували для захисників і захисниць інтерактивні листівки, зворушливі відеопривітання.

Це наш  біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що зробили ці люди для нас. Вони – теперішній голос нашого сумління, своїм прикладом показують силу та незламність українського духу. Щиро дякуємо і низько вклоняємося нашим захисникам та захисницям! 


Немає коментарів:

Дописати коментар