четвер, 28 вересня 2023 р.

Профорієнтаційна зустріч

 27 вересня 2023 року, відбулась зустріч одинадцятих класів нашого Чугуївського ліцею №1 з завідувачем кафедри «Електроізоляційна та кабельна техніка» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Зустріч була присвячена знайомству з єдиною кафедрою України, яка готує висококваліфікованих спеціалістів з електричної ізоляції.

Кєссаєв Олександр Геннадійович, завідувач кафедри, кандидат технічних наук, доцент, виступив з докладною промовою щодо важливості використання якісної ізоляції, вибору провідникових матеріалів та в цілому значення енергетики сьогоднішньої України.

Майбутні випускники уважно слухали виступ, ставили питання з приводу складання НМТ та вступу до НТУ «ХПІ» в наступному році. Також було проведено вікторину, під час якої учні відповідали на цікаві запитання зі сфери електроенергетики та набули нових знань.

Усі учасники заходу отримали приємні враження від зустрічі,  висловили бажання провести ще подібні заходи та за можливості відвідати Харківську Політехніку.










Немає коментарів:

Дописати коментар