пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

З Днем захисника України!

Сьогодні вітаємо всіх захисників України. Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у Ваших надійних, сильних руках. 

Щодня Ви робите неймовірне та боретеся за нашу з Вами перемогу! Хай віра українців оберігає Вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги! Дякуємо, підтримуємо та міцно обіймаємо!

Напередодні Дня захисника України учні ліцею написали листівки, в яких висловили свою підтримку і вдячність солдатам, що обороняють країну. Щоб підняти бойовий дух військовим, діти від щирого серця малювали мирне небо, сонце і щасливе майбутнє у квітучій батьківщині, й писали зворушливі побажання перемоги та скорішого повернення до своїх рідних.

Школярі переконані, що їх листівки мають підбадьорити кожного солдата. Маленькі патріоти вірять, що їх сонячні малюнки і теплі побажання стануть своєрідним оберегом для всіх військових, котрі захищають нашу Батьківщину, адже у кожен лист учні вклали частинку свого серця. 

Нічого нема добрішого за щирі дитячі слова і немає більше любові, ніж у наївних дитячих малюнках. Тож нехай ті, хто отримають ці листівки, знають, що вони воюють не марно і нехай всі дитячі побажання здійсняться якнайшвидше!

Віримо в перемогу! Віримо в ЗСУ!  Все буде Україна!



Немає коментарів:

Дописати коментар