пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

УВАГА! КОНКУРС!

Для КЗ «Чугуївський ліцей №1 ім. І.Ю. Рєпіна» важливо постійно йти в ногу з часом, відповідати сучасним трендам. Для цього колектив закладу сприяє постійному розвитку творчих здібностей учнів, надає їм можливості для реалізації свого учнівського потенціалу.

Сталий розвиток ґрунтується на зміні екологічної, економічної й соціальної сфери людського життя таким чином, щоб ресурси витрачалися більш ефективно, а негативний вплив на довкілля зменшувавсяВід 1 січня 2016 року набули чинності нові 17 цілей «Порядку денного галузі сталого розвитку на період до 2030 року», втілення яких потребує розуміння й активної участі серед учнівської молоді.

У рамках концепції сталого розвитку та принципів раціонального природокористування, що мають на меті задоволення потреб сучасного покоління й не позбавляють можливостей задовольнити власні потреби, з метою екологічного виховання, самореалізації творчого розвитку учнівської молоді КЗ «Чугуївський ліцей №1 ім. І.Ю. Рєпіна» Чугуївської міської ради Харківської області оголошує конкурс «HUMAN FOOTPRINT».  

До участі в конкурсі запрошуються учні 6-11 класів КЗ «Чугуївський ліцей №1 ім. І.Ю. Рєпіна». Авторами конкурсних робіт можуть бути лише учасники конкурсу. Конкурсні роботи не повинні порушувати авторські права інших осіб. Робота може бути індивідуальною або колективною.

Номінації:

- категорія «Анімаційний мультфільм»;

- категорія «Міні-комікс чи мем» (гумористичні зображення, в яких знакові елементи співіснують з текстовими елементами).

Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою конкурсу, виконуватися в довільному програмному забезпеченні, графічній чи живописній техніці (у номінації в категорії «Міні-комікс чи мем» - формат А4 чи А3).

Для участі необхідно заповнити заявку за посиланням  https://forms.gle/hRqAjt6V1SArhHbe8

 Готові роботи надіслати на електронну адресу zvyaginceva435@gmail.com  (обов’язково зазначити в темі листа «HUMAN FOOTPRINT») до 31 жовтня включно.

Результати конкурсу будуть оголошені 02 листопада на сайті ліцею http://school1chug.blogspot.com/, сторінці у Facebook https://www.facebook.com/school1chug/ та сторінці в Instagram https://www.instagram.com/licej_1repin/.

Контактні дані голови оргкомітету: 098-027-32-56 або zvyaginceva435@gmail.com Звягінцева Катерина Сергіївна


 

Немає коментарів:

Дописати коментар