пʼятницю, 20 липня 2018 р.

Подорож до Гуцульщини


З 2 по 10 липня в смт. Верховина Івано-Франківської області проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокального та хореографічного мистецтва малих форм та творчих колективів ART-EVENTFESTCAMP «Магія Карпат». Місто Чугуїв у номінаціях естрадного та народного вокалу на цьому фестивалі представляли вокалісти Чугуївської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. І.Ю. Рєпіна – вихованці Театру пісні «Фламінго» (керівник Шепет О.А.). За композицію «Ой, на горі ярмарок» діти отримали найвищу нагороду, стали Лауреатами 1 ступеню. Журі конкурсу відзначило надзвичайно професійний спів юних вокалістів.
Ми пишаємося нашими зірочками – в номінації «Народний спів» ГРАН-ПРІ виборола Гирюшта Дар’я, лауреатами 1 ступеню в номінації «Естрадний спів» стали Титаренко Владислав та Диський Максим, Євкова Амелія, лауреатами 2 ступеню – Білокопитова Марія, Повстен Аліна, Крюкова Влада, Щеглова Катерина, лауреатами 3 ступеню – Матяш Марія, Шевцова Марія та Шевцова Єлизавета.
Фестиваль дав можливість познайомитись із традиціями, обрядами та святами гуцулів, побачити прекрасну, неповторну природу – гори, водоспади, відчути щирість та доброзичливічть людей цього краю, отримати справжні гуцульські подарунки.
Театр пісні «Фламінго» дякує за небайдужість до творчого розвитку сучасної молоді та фінансову допомогу підриємцю Зачепіло Олександру Васильовичу. Його участь у творчому розвітку підростаючого покоління важко переоцінити.
Сьогодні участь дітей у різних конкурсах та змаганнях не лише розвиває особистість, а й дають високі творчі та професійні результати. Саме з талановитих дітей створюється інтелектуальна, творча еліта. Учні нашої школи – особистості творчі, яскраві, мислячі, а ми, колектив школи, це потенційне національне багатство зберігаємо й примножуємо, допомагаємо їм знайти себе й правильно оцінити, підтримуємо їхній розвиток.
Вітаємо наших вокалістів та їхнього викладача Шепет О.А. з мистецькими здобутками, бажаємо творчих успіхів, натхнення та подальших професійних досягнень!



























































Немає коментарів:

Дописати коментар