понеділок, 26 березня 2018 р.

Всеукраїнський конкурс екскурсоводів "Край, в якому я живу"


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС  ЕКСКУРСОВОДІВ
20-22 березня 2018 року у місті Чернігові відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу». Конкурс проходив на базі музеїв міста Чернігова: Чернігівського обласного історичного музею ім. В.В. Тарновського, «Військово-історичного музею», Чернігівського літературно-меморіального музею-заповіднику М.М. Коцюбинського. У конкурсі взяло участь майже 200 учасників з різних областей України.
Харківську область на конкурсі в номінації «Літературні (літературно-меморіальні) музеї» представляла Гур’єва Ганна, вихованка Чугуївського центру туризму та краєзнавства Чугуївської міської ради, учениця 8 класу Чугуївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. І.Ю. Рєпіна, яка презентувала оглядову екскурсію літературного музею Бориса Чичибабіна та посіла ІІІ-є місце.
Переможці конкурсу були нагороджені дипломами Міністерства освіти і науки України та цінними подарунками. Для усіх учасників конкурсу були проведені цікаві та змістовні екскурсії історичним центром міста Чернігова, музеями міста та Галаганівською залою Чернігівського обласного художнього музею ім. Григорія Галагана, а також усі учасники переглянули виставу Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка «Сватання на Гончарівці».
Вітаємо Гур’єву Ганну з вдалим виступом на Всеукраїнському конкурсі екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу» та бажаємо подальших успіхів на екскурсійній ниві!




Немає коментарів:

Дописати коментар